2012. október 15., hétfő

Bevezető~




Bevezető~

Ez a történet nem olyan mint a megszokott fanfictionok.
Ehez kicsit brutálisabb fantázia kellett..xd Nekem a testvéremnek és a barátnőmnek ezért sikerült megalkotnunk ezt a storyt. Szóval egyenlőre titok mi fog történni csak a szereplőket mutatjuk be ebben a kis bevezetőrészben.:
Először is ittvan nekünk Lili Black: Ő egy 17 éves őrült lány aki egy Clever Princess. Zayn lesz a férje.Legjobb barátnője Vivien és Regina.Vivien Redway: Ő egy vicces és őszinte csaj.17 éves őis és egy Clever Princess.:33 Liam lesz a férje..:DD Legjobb barátnője Lili és Regina.
Regina Food: 
Ő se teljesen normális. 17 éves Niall lesz a férje.Mindenkit szeret és őtis mindenki szereti.Egy Clever Princess mint barátnője Lili és Vivien.


/aki esetleg nemtudná miaz a „Clever Princess” akkor tudatom velük hogy azt jelenti „Okos Hercegnő”/
A fiúkról nemkell szerintem írnunk semmit. tudtok rolluk mindent,nem az igazi „énjük” alapján fogunk rolluk írni csak sok minden megfog egyezni benne.

Ennyi a bevezető. Remélem hamarosan tudom hozni az első részt! Köszi hogy olvastad és ha már itt jársz dobj egy kommentet is!! :DD


4 megjegyzés:

  1. ahogy a Dominikáék mondanák..: Zsíratomkirály.. nem az nem úgy van hanem úgy hogy atomzsírkirály..xddd a lényeg hogy jó..xd #nemvagyokhülye..xdd

    VálaszTörlés
  2. We're Princess!!:33 hamarosan elsőő rész. örülök hogy tetsziik!!:DDD xdd

    VálaszTörlés