2012. december 18., kedd

...

http://velemenyandkritika.blogspot.hu/2012/12/blog-post.html

egyetértetek a kritikával? érdemes folytatni a blogot??
/olyan olvasók is kommenteljenek akik eddig nem tették..fontos hogy tudjuk hogy ti mit gondoltok../

22 megjegyzés:

  1. Én egyet értek a kritikával teljes mértékben, már bocsánat. Kezdjük a bevezetéssel ami borzalmas volt. Egy bevezetés tényleg nem ilyen. És minek kell leírni, hogy ki kinek a férje lesz? Hülyeség. Ráadásul ezek a hangulat jelek nagyon idegesítőek egy blogban. Nem értem, hogy minek írtok bele ilyet??? Ez a sok xddd meg a csodálkozós smiley irritáló. Én szerintem az egész blogot kín szenvedés olvasni. Amikor megérkeztek New Yorkba csak ennyit írtatok: *New York-ban*
    -Szép ez a hely*-* -mondta Regi.
    -igen az *-* -mondta Lili is. Bővebben le kellett volna írni, de már mindegy. És ha neki kezdtek egy blognak, akkor tanuljatok meg helyesen írni is és olvassatok el előtte egy csomó könyvet. Egy szóval a blog története úgy ahogy van rossz és sablonos. A helyetekbe törölném vagy egy újat kezdenék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kezdjük ott ha kín szenvedés akkor minek olvasod? én elfogadom hogy nem tetszhet mindenkinek..és kösz hogy komiztál..

      Törlés
  2. de még azt se tudjátok hogy mi lesz a történet vége ugyanis azért írtuk le hogy ki kinek a férje mert ebben a blogban NEM EZ LESZ A LÉNYEG!

    VálaszTörlés
  3. Ha valami nem tetszik, egyszerűen a jobb, felső sarokban lévő piros X-re kell rányomni.;))
    Ha kínszenvedés olvasni, akkor minek vagy ezen az oldalon? Miért olvasod?
    A végén pedig egyáltalán nem az lesz a 'poén', hogy kinek ki lesz a férje. Mi az egész sztorit szépen kitaláltuk és egy ilyen kritika miatt nem fogjuk kitörölni.
    KösziPuszi.:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. i agree with you..
      és nem tetszik hogy sok kép van benne? én utálom ha nincs egy blogba kép..és mért ne olvasnánk könyvet?! simán el lehet gépelni...

      Törlés
    2. Én olvasok könyvet: kötelezők, föci, töri, magyar.:DD

      Törlés
  4. én nekem nagyon tatszik... én szeretem ezt a blogot és nem árultatok el semmit (am tényleg minek olvassa az a Róka?? nah mindegy...)
    én szívesen olvasom :)

    VálaszTörlés
  5. Először is TI kértétek, hogy írjunk véleményt. Én írtam. Ha nem bírjátok elfogadni, az már nem az én dolgom. Én nem is olvasom, csak ezen a kritikás oldalon találtam meg a blogot, és meg akartam nézni, hogy miért írnak ilyet. Minden egyes blogot meg nézek, amiről ők írnak. És egy szóval se említettem meg, hogy sok benne a kép. Amúgy látszik, hogy mennyire nem bírjátok a kritikát. Akkor minek kértetek? Nem is akarom, hogy töröljétek én csak javasoltam, vagy például jobban oda figyelhetnének. Csak azt utálom, hogy pár 12-13 éves lányok mennyire el vannak ájulva maguktól, hogy írnak egy max. 15-20 soros sztorit és akkor már ők a királyok...
    U.i: Kedves Szonja!!
    "am tényleg minek olvassa az a Róka?? nah mindegy...)" Még mindig itt tartunk? Evvel a beszólással nem lettél nagyobb. Csak sajnálni tudlak ahogyan a többieket is.

    VálaszTörlés
  6. már megbocsássál de az hogy a blogot kritikázod az addig oké de hogy jösz azzal hogy az olvasóinknak 'piszkálod'? és miaz hogy 'Csak sajnálni tudlak ahogyan a többieket is.'?? NEM IS ISMERSZ UGYHOGY NE MONDJÁL MÁR ILYENEKET!
    és az hogy 'egyet értek a kritikával teljes mértékben' az hol mondja azt ki hogy szerinted nem sok a kép! talán értelmezd a szavakat a használatuk előt;)
    16 LESZEK 2 HÓNAP MÚLVA! matekból se lehetsz jó na minndegy. egyáltalán nemvagyunk magunktól elájulva és szerintem jóval többet írunk mint 15-20 sor. ja és ettől nem királyok vagyunk egy szóval nemmondtuk hogy mivagyunk az isten meg a többi!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Róka ezt nem beszólásnak szántam hanem Regivel értettem egyet!!! Am adtam rá engedélyt h sértegess én nem hiszem úgyhogy pofád befogod kicsijány vagy bajok lesznek... :@@

    VálaszTörlés
  8. Ahhoz képest, hogy itt magyaráztok nekem, hogy ne szólogassak be mikor nem is ismerlek titeket,ti is ugyan ezt csináljátok. És utoljára írom le, hogy ÉN NEM tehetek arról, ha valaki/valakik nem bírják a kritikát. Én tényleg csak a véleményemet írtam, és hogy a helyetekbe mit változtassatok meg, hiszen több olvasótok is lehetne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát tudod mi is leírhatjuk a véleményünket! és mivel miénk a blog még jó hogy leírjuk! szerintem mi nem sértegettünk ha mégis nem szándékosan!
      és én azért nem értek egyet a kritikával mert, miért egy könyvhöz hasonlítják?? nem könyvet akarok írni hanem egy blogot!én nagyon jól bírom a kritikákat mert már sokat kaptam. De azért nem muszály egyetérteni a kritikával!

      Törlés
  9. és szerintem vannak sokkal rosszabb blogok is mint a miénk. mi csak próbéltunk kreatívak lenni hogy ez eltérő legyen a többi blogtól!

    VálaszTörlés
  10. Ti kérdeztétek, hogy egyet értünk e a kritikával? Hát én válaszoltam. De ezek a smileyik tényleg nem kéne mert így olyan mintha egy 10 éves írná az egészet. És én ezeket jó indulatból akartam mondani, tippeket, hogy tényleg jó legyen a blog. Amúgy vissza olvasva eléggé hülyén jön ki az egész. :)
    És kedves Szonja!
    Örülnék ha végre befejeznéd és üzenem hogy neten keresztül én is simán tudok beszólogatni a másiknak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szóval akkor ezt most én ugy értelmeztem hoogya nem lennéének a smileyk akkor jó lenne a blog?

      Törlés
  11. Szerintem igen, meg hogyha egy kicsit a helyesírásra is oda figyelhetnének, mert szerintem eléggé zavaró olvasás közben. És még annyi ha egy kicsit a fogalmazásotokon javítani kéne. Jó lenne ez a blog ha egy kicsivel több energiát pazarolnátok rá. "Először is: sosem írunk egy történetbe smile-kat, mert egy igaz könyvben sem találsz." Igaz, hogy ez nem egy könyv ami kiadásra készül,de mint már említettem a smileyikat hanyagolni kéne. Én az elején se akartam ebből az ügyből ekkora dolgot csinálni csak vannak akik felfújják az egészet és az olvasóitokat se akartam kritizálni csak volt egy-két komment ami eléggé felidegesített.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oké akkor majd ezekre megpróbélunk figyelni és köszi hogy leírtad a véleményed :)

      Törlés
    2. *próbálunk bocsi félre nyomtam :$$ xd

      Törlés
  12. és amugy szerinted is idegesítőek a szereplők?:c

    VálaszTörlés